dijous, 23 d’abril del 2020

NOVA PROPOSTA EF PEL CAP DE SETMANA

Hola de nou,

anem amb una nova proposta d'activitats d'EF a casa per 5è i 6è (i si la voleu fer la resta de l'escola, perfecte, però adapteu els exercicis a l'edat).


Aquesta vegada farem una proposta de jocs en diferents llocs de la casa, on intentarem desenvolupar diferents capacitats i habilitats. Comencem!

JOC AL PASSADÍS

OBSTACLES A CEGUES

Posa unes ampolles o qualsevol objecte que s'aguant dret i no siga molt gros al passadís. Memoritza'l i després, amb un mocador o similar, tapa't els ulls. Has d'intentar fer el recorregut sense tirar cap obstacle. 

JOC A L'HABITACIÓ

ENCISTELLAR

Tens alguna cistella o paperera. Posa-la a un lloc de la teua habitació que estiga en alt. Fes, amb paper per reciclar, 10 bolles. Llanaça-les a la cistella i compta les que han encertat. Intenta millorar la teua puntuació.
Variació: intenta fer el mateix a la pota coixa,


JOC AL BANY

TONIFICACIÓ

És el torn del bany i aquí anem a tonificar alguns músculs. Mira la imatge, aquest és l'exercici que has de fer. 15 repeticions...Què tal et sents? Vols més o tens suficients? Regula tu mateix el teu límit...però alerta en fer-te mal!


JOC A LA CUINA

STEPS

Fixa't en la imatge. Cada color representa un moviment del peu que siga indicat (o el dret o l'esquerre). El color blau vol dir que el peu indicat ha d'anar davant. El groc, darrera. El color vermell vol dir peu indicat a l'esquerra. I el verd, a la dreta.

El que tens a continuació és un nivell senzill. Has de llegir les passes com la lectura, de esquerra a dreta. Per això, el que has d'aconseguir és: peu dret endavant, tornada a la posició de peus junts, peu esquerra a l'esquerra, peus junts, peu dret a la dreta, peus junts, i finalment peu esquerra al darrera. Repeteix l'exercici fins que et surti.

JOC AL SALÓ

BALLEM?

Posa aquest vídeo en algun dispositiu, mira'l, intenta aprende les passes, i quant estiguis preparat... a ballar!!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada